АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Подружница „Тиквеш“-Кавадарци се’ уште врши дистрибуција и испорака на вода за наводнување и останати потреби низ отворената каналска мрежа и деталната подземна цевна мрежа од ХМС „Тиквеш“. Се интензивираат работите на проектот за санација на Пумпна станица „Марена“ во вредност од 60.330.000,00 денари. Паралелно со наводнувањето се вршат неопходните активности за одржување и тековна поправка на дефектите кои се јавуваат на секундарната подземна мрежа. Се работеше и на бетонирање на оштетени кампади на Довод „Моклиште-Ваташа“ при ХС „Бошава“

Се работи и на евидентирање на наводнети и ненаводнети површини.

 

Бетонирање на оштетени кампади на Довод „Моклиште-Ваташа“ при ХС „Бошава“

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.