АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Образование:
- СГГУ „Здравко Цветковски„ - Скопје - образовен профил - Архитектура 
- Факултет за градежништво и архитектура – насока Архитектура Приштина – Дипломиран инженер на Архитектура
- Меѓународен универзитет во Струга – Факултет за економски науки  – Магистар по економски науки

Професионално искуство:
- 1995 – 1999 година (N.T.P„Neondesign„) Архитектура, внатрешен дизајн и графика во Скопје – Македонија, вработен како: Проектант и реализатор
- 1999 – 2006 година (Sh.P.K„ Neondesign„) Архитектура, внатрешен дизајн и графика во Приштина - Косово, вработен како: Проектант и реализатор
- 2006 – 2018 година (СГГУ „Здравко Цветковски„ –Скопје) вработен како: Професор по градежништво и архитектура
- 2015 – 2016 година ФОН – Факултет за архитектура, вработен како: Професор и Асистент на Архитектура (визитинг професор)
- 2018 – 2020 Директор на Државен на инспекторат за градежништво и урбанизам (ДИГУ)
- 2022 - Генерален Директор на А.Д Водостопанство на Република Северна Македонија

Обуки, Лиценци и Семинари:
- Лиценца Овластување (A) за обработка на проектанска документација
- Сертификат од Биро за развој на образование: Современи методи во наставата
- Сертификат од USAID за интеретничка интеграција во едукативни проекти
- Сертификат од USAID за интеграција – Модел Школо
- Сертификат од NCDIEL и Министерство за образование - Биро за развој за
Иновациии и претприемачи
- Сертификат од MASSUM за интервју на албански јазик – mentor

Јазици:
- Албански јазик
- Македонски јазик
- Српско-Хрватски јазик
- Англиски јазик 
- Турски јазик

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.